DOLGOZNI SZERETNÉL KÜLFÖLDÖN?

Velünk egy-kettő és dolgoznifox!

Munkaerőközvetítés Partnercégeinkhez küföldre 0,- Ft-ért!

FOXINFO© HR-Speed Recruiting a kompetens és gyors

Remek kapcsolataink és megbízásaink révén Németországból, Ausztriából, és Svájból. folyamatosan érkeznek munkalehetőségek a munkaadóktól.

Dolgoznifox badge                          Top ajánlat badge
Hogyan zajlanak le a Dolgoznifox* munkafelvételi és ügyviteli kísérői processzei?

Tedd próbára esélyeid egy külföldi munkavállalásra!

Jelentkezem egy INGYENES Tesztelésre, előzetes "esélyfelmérésre"
nyíl
Egy "Önfelmérő-tesztelő" segítségével felmérhetőek az esélyeim előzetesen
nyíl
Értesítést, telefonhívást kapok a Dolgoznifoxtól, mi az esélyem, min kellene változtatni
nyíl

Miután jó esélyeim vannak a munkavállalásra Németországban és Ausztriában

Megbízást adok egy állásközvetítésre, és a HR-Recruiting keretében egy nyerő Profiltérkép elkészítésére. A szolgáltatások teljesen INGYENESEK!
nyíl
Felvesszük a kapcsolatot Skype-on, telefonon, vagy személyesen ha kell, Tanácsadás, kérdőív, profiltesztek, felvételi tréning, és kész a Profilmaszkom!
nyíl
A felmérések eredményeként a Dolgoznifox stratégiát állít fel egy testreszabott nyerő pályázatra! És készülök a nagy útra!
nyíl
Közlöm az elvárásaim, igényeim, hova mennék szivesebben dolgozni. Kiválasztásra kerülnek a számomra optimális ajánlatok, melyekre beajánlanak mint potenciális munkaerőt

Hurrá felvételt nyertem!

A Dolgoznifox* az én profilomnak megfelelő állás kiválasztásának köszönhetően felvettek, és már nem kell izgulnom egy olykor feleslegesen kiutazott meghallgatás végett.
nyíl
Ez a Fox intézkedik a munkaadómnál, a hivatalokban, infót hoz, tolmácsol, kapcsolatot épít az egzisztenciám érdekében is, ha kell!
nyíl
Dolgozom már az új munkahelyemen és jó érzés, hogy bármikor hívhatom a barátaim a Dolgoznifox*-nál, ha kérdésem lenne, vagy segítségre szorulnék.DOLGOZNI SZERETNÉL KÜLFÖLDÖN?

Impressziók, videofelvételek a német és osztrák munkahelyekről, munkaügyi témakörökkel. Egy kis ízelítő, miként cseng a nyelv "odaát".

A Foxinfo Service Kft. egyik csapattagjának köszönhetően, több éves tapasztalattal, összeköttetéssel és álláslehetőségekkel szolgálhatunk Németországból buszsöfőröknek, kamionsofőröknek, idosápolóknak, akár azonnali elhelyezéssel.

Az előzetes német és osztrák munkaadókkal való kapcsolattartás eredményeként várjuk a jelentkezéseket a következő szakterületekre:

 • buszsofőr
 • kamionsofőr
 • nagygépkezelő
 • transzport és logisztika
 • ipari területek szak- és betanított munkásokkal, építkezésekre
 • hotel-vendéglátás-turizmus
 • idősgondozás-24
-mely területeken szakmai hátérrel rendelkezünk a munkavállalásra való felkészítésben is!

Ajánlott Facebook oldalunk hivatásos gépkocsivezetőknek a NÉMETORSZÁGI SOFŐRÁLLÁSOK zártkörű csoportja, széleskörű információkkal, tanácsadásokkal, útmutatókkal, álláskeresőknek és a már ott dolgozóknak egyaránt!

Facebook belépés

Gondolatok - víziók

Az idősebb és a frissen vizsgázott fiatal szakemberek csapatban, párban dolgoztatása, optimalizálja a teljesítményeket.

Ugye ismerjük a filmekből is

 • amikor a műtőben a rutinos idős professzor mellett egy friss diplomás tehetséges sebész meglepően jó ötlettel áll elő...? Ha nem veszi "zokon az öreg", mindenki nyert...
 • amikor a nyomozók párban mennek a bevetésre, az egyik az idősebb bölcs-rutinos, a másik egy erőteljes-fit- motivált a legújabb módszerű informatikai képzéssel? Ezeknek a párosoknak szurkolunk, ezek eredményesek is együtt.

Felmerülhet a kérdés -

Miért nem kerülnek "bevetésre" hasonló párosok más foglalakozási területeken is?

Gyanítható okok -

 • inkompetencia a vállalati vezetésben
 • kreatívitás hiánya
 • a szereplő szakemberek büszke és makacs hozzáállása

Maradok a kérdéssel -

Mennyi időre van még szükségünk, hogy ezek és hasonló felismerések teret kapjanak,"divatba-jöjjenek"? Mikor jön rá a munkaadó, hogy a dolgozók motiválása, a teljesítményük optimalizálása nélkül nincs "rózsás-jövője" egy vállalkozásnak sem?

Hacsak a nyugdíjkorhatár vitakörére gondolunk, máris aktuális ez a téma.

Janos Sztarovics, Foxinfo